Imagine

CERERE HELPER- Vladulet

Încuiat

Topic author
Vlad2kaur
3
Romania

CERERE HELPER- Vladulet

Nickname: Vladulet
Discord: Vladulet
Nume server / ip: cs2.csgoromania.ro
Varsta: 14
Cateva cuvinte despre tine: Salut, sunt vlad, am 14 ani, sunt din botosani si majoritatea timpului il petrec jucand basket, fotball si stand la calculator 🙂
Ore jucate pe server (minim 50): pe contu asta doar 2, pe main am avut 400+
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): pe contu asta doar 92, pe main am avut 1000 si cv
Cont free sau cumpărat (PRIME): Al meu ( am prime)
Interviu (pe discord): da

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): csgoromania
SteamID: 76561199382283524
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199382283524/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp): nu am avut
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Deoarece ma joc pe acest server deja de 4 ani si vreau sa incep sa ajut oamenii care au probleme si sa ii sanctionez pe cei care nu respecta regulamentul
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da ( obs )

Topicul trebuie creat:
aici daca doresti helper pe serverul de CS;

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
Korea South

Re: CERERE HELPER- Vladulet

Salut, Vladut.

Sa incepem cu cuvantul cheie, care este gresit din start. Dovada ca nu te-ai "deranjat" sa citesti regulamentul nostru. Ai 4 ore pe serverul nostru de activitate nu are rost sa mai vorbim. Daca doresti sa aplicii in staff, te sfatuiesc sa iti cresti numarul de ore / activitatea pe server, si daca este posibil sa acorzi mai multa importanta "cererii" in momentul in care o faci, si nu mai copiem uni de la alti. Regulamentul este facut cu un scop, fara reguli totul va deveni un "haos".

Contra.

???DAWG???
Excelent Staff
Excelent Staff
2
Romania

Salut Vladut

Cererea ta este una facuta fara un pic de interes, cuvantul cheie care este gresit, da dovada ca nu te a interesant putin sa te uiti in regulament, orele tale sunt foare putine pe server, cand in cerere spune, minim 50h, nu conteaza ca ai avut alt cont cu mai multe ore, iar despre activitatea ta pot spune ca nu te am vazut foarte mult pe server.
Din partea mea ai un raspuns negativ:

CONTRA.

Stfu.Kadajaki
Admin
Admin
Romania

Salut, nu are rost sa ma complic, raspunsul meu va fi contra deoarece nu ai acordat destula atentie regulamentului si minimul de ore nu este cel necesar.

IDangers
Admin
Admin
Romania

Salut, nu ai varsta corespunzatoare nici orele si nici regulamentul nu l-ai citit ,contra

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
Korea South

Avand in vedere raspunsurile "negative" oferite de colegi mei cererea ta va fi Respinsa.

Pentru detalii suplimentare: https://discord.gg/AxjahVKyDG
Grup de steam: https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
Încuiat