Imagine

CERERE UNBAN 😭Sadness and sighs😭

Robyx
Membru
Membru
4
Romania

Re: CERERE UNBAN 😭Sadness and sighs😭

Reyvan scrie: Dum Mai 09, 2021 8:07 pm Ca sa faci o verificare , daca nu sti cum sta treaba te invat eu , inainte sa corzi un ban , poti sa chemi persoana respectiva pe disc , ca sa faci o verificare
Dacă îți face verificare și nu găsește nimic nu înseamă ca ești curat. Poți avea codul pe un stick USB.

Topic author
Reyvan
Membru
Membru
3
Austria

WTF man , nu exist asa ceva , se vede in pc toate programele pe care le initiez , nu ai cum sa il ascunzi , in fine nici nu stiu de ce imi mai bat capul cu admini care nu au treaba cu asa ceva , nu mai vorbesc de verificare pe disc sau demo , de unde as aiba experienta cand ei au in joc 200 de ore .
In legatura cu cererea asta nu mai conteaza , nu am tinut neapare sa joc pe sv vostru , doar ca am vrut sa ii arat acelui baita , ca exista si oameni care au peste 3000 de ore pe cs si nu sunt roboti .
Hai salut si mersi

Robyx
Membru
Membru
4
Romania

Reyvan scrie: Dum Mai 16, 2021 12:50 am WTF man , nu exist asa ceva , se vede in pc toate programele pe care le initiez , nu ai cum sa il ascunzi , in fine nici nu stiu de ce imi mai bat capul cu admini care nu au treaba cu asa ceva , nu mai vorbesc de verificare pe disc sau demo , de unde as aiba experienta cand ei au in joc 200 de ore .
In legatura cu cererea asta nu mai conteaza , nu am tinut neapare sa joc pe sv vostru , doar ca am vrut sa ii arat acelui baita , ca exista si oameni care au peste 3000 de ore pe cs si nu sunt roboti .
Hai salut si mersi
Se vede ca nu prea ai treaba, o zi buna!

Robyx
Membru
Membru
4
Romania

Reyvan scrie: Dum Mai 16, 2021 12:50 am WTF man , nu exist asa ceva , se vede in pc toate programele pe care le initiez , nu ai cum sa il ascunzi , in fine nici nu stiu de ce imi mai bat capul cu admini care nu au treaba cu asa ceva , nu mai vorbesc de verificare pe disc sau demo , de unde as aiba experienta cand ei au in joc 200 de ore .
Hai salut si mersi
Degeaba ai 3k ore dacă tu nu ai nicio treaba cu calculatorul. Știe toată lumea ca dacă ai codul pe stick, eu nu îl vad(dacă scoți stickul din pc).

Topic author
Reyvan
Membru
Membru
3
Austria

Hai ca am inteles , vad ca si tu esti unu din admini aia capabili .
Nici nu te mai intreb cati ani ai sau daca ai idee cum merg codurile pe cs go :lol: :lol: :lol: :lol:

Robyx
Membru
Membru
4
Romania

Reyvan scrie: Dum Mai 16, 2021 11:25 am Hai ca am inteles , vad ca si tu esti unu din admini aia capabili .
Nici nu te mai intreb cati ani ai sau daca ai idee cum merg codurile pe cs go :lol: :lol: :lol: :lol:
Da, în afara de"admini capabili"nu ai niciun fel de argument care sa te ajute pentru a-ți lua unban. Nu prea știi cu se se mănâncă chestiile de genul. Poți sa întrebi pe oricine vrei tu ca, dacă scoți stick-ul din pc nu îți vad codul.

d$troyer Yanis
Membru
Membru
3
Romania

Sa inchida un Moderator/Owner, aceasta cerere unban !

Topic author
Reyvan
Membru
Membru
3
Austria

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa inteleg ca tu esti un admini, putin mai capabil sau ce ? :lol: :lol: :lol:
De curiozitate cu ce grad mai ai Helpar ? :lol:
Am ajuns sa primesc ban de la toti frustrati care au acces si cred ca au idee cu ce se mananca cs !
Pot sa primesc un raspuns concret de la o persoana capabila , vad rog frumos ?
Helpari care au sub 200 de ore sa rog sa va abtineti .

d$troyer Yanis
Membru
Membru
3
Romania

Reyvan scrie: Dum Mai 16, 2021 5:23 pm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Am ajuns sa primesc ban de la toti frustrati care au acces si cred ca au idee cu ce se mananca cs !
Invata sa joci fara coduri :) si toti de aici suntem admini+ asa ca, du te pe alta comunitate si fi toxic acolo te pup puiul meu=)

Robyx
Membru
Membru
4
Romania

Reyvan scrie: Dum Mai 16, 2021 5:23 pm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Am 1k ore în joc, nu prea ai argumente. Vino te rog cu un argument concret, nu cu chestii de genul"admini capabili"sau"admini cu 200 de ore"am 380 de ore doar pe sv. Nu știu ce crezi tu sau pe ce planeta trăiești, dar eu nu îmi mai bat capul cu cererea ta. Nu ai absolut nicio treaba cu realitatea, eu îți zic doar chestii reale și plauzibile,dar tu tot nu vrei sa înțelegi ca cheatul poate fi pe stick. O zi buna!
Încuiat