ImagineImagineImagine

[RESPINS] Cerere Unban

Încuiat

Topic author
AEI

[RESPINS] Cerere Unban

Nickname-ul tau: xX_Georgescu_Xx
Nickname-ul adminului care te-a banat: Danezu
Nume server/ip: cs2.csgoromania.ro
Data si ora: 10:15 (aproximativ)
SteamID-ul tau: https://steamcommunity.com/profiles/76561199836785078
Dovada: vin la PC-Check (am fost si ieri verificat de Excelent Staff Kadajaki si am fost curat

P.S. : Am intrat pe server-ul de Discord si ca de obicei neglijat de co fondator cu replici de genul: ""Du-te pe alt server daca e asa trist cum zici tu" ""nu vreau sa imi stric seara"
Asta nu-i reactie de STAFF, am venit pentru unban, am fost doar aprins si atat, asta nu inseamna ca n-am dreptul la unban. Am citit regulamentul, am inteles ca se baneaza instant conturile ca al meu cu care intrasem, dar am explicat de ce am intrat cu el si mai era si Kadajaki care era de fata cand am spus ca m-a verificat ieri, iar co fondator-ul se poarta asa, asta nu-i atitudine sa ma trimita pe alt server ca are el are treburi, se numeste "iresponsabilitate". Nu imi zi ca sunt "smecheras" si din astea, eu imi vreau dreptatea si atât pentru asta am venit, e reciproca deranjarea prin atitudine sa stii. Sunt revoltat si aprins, nu am venit sa injur pe cineva sau altele, vreau dreptatea pentru ca nu mi se pare normal sa primesc astfel de raspunsuri.

Stfu.Kadajaki
Excelent Staff
Excelent Staff
Romania

Re: Cerere Unban

Salutere! Dat fiind comportamentul neadecvat pe care l-ai avut fata de Co-fondator si mistourile pe care le faceai cererea ta va fi respinsa. Puteai foarte frumos sa astepti un raspuns,nu era obligatoriu sa primesti pe loc unban, nu suntem roboti si mai avem si alte treburi nu doar activitate pe server, si eventual poate se efectua si un pc-check din nou si poate primeai unban.

Topic author
AEI

Multumesc frumos, sa numai imi spuneti de comportament fata de co-fondator ca are si el inadecvarile sale "misto-uri" si el imi da mute "asta de unde a aterizat ma". Daca asta vi se pare raspuns de co-fondator, ii cel mai trist raspuns. La partea cu unban-ul pe loc am inteles, este corect.

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
Korea South

In primul rand puteai sa te prezinti si sa explici care este problema, nu sa vi cu tonul cu care ai venit si cu aere de superioritate. Ti-am explicat ca ai fost banat dupa regula asta, dat fiind contul cu care ai jucat pe server.

Banul ramane.
Încuiat