Imagine

[RESPINS] CERERE HELPER/ADMIN calinn

Încuiat

Topic author
calinn???

[RESPINS] CERERE HELPER/ADMIN calinn

Nickname: calinn⚡
Discord: calinn19.
Nume server / ip: c2.csgoromania.ro
Varsta: 15
Cateva cuvinte despre tine: Sunt un baiat linistit, uneori glumet, stiu cum sa procedez in orice situatie ca membru staff.
Ore jucate pe server (minim 50): da
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 1.285
Cont free sau cumpărat (PRIME): Desigur ( PRIME CUMPARAT )
Interviu (pe discord): Absolut

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): CSGOROMANIA2025
SteamID: 76561198892093514
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198892093514/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp): Am mai fost admin, detinandu l 6 luni.
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Sunt o persoana capabila de acest grad cu o experienta destul de buna, consider eu.
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Sigur, Nvidia Replay.

???DAWG???
Excelent Staff
Excelent Staff
2
Romania

Re: CERERE HELPER/ADMIN calinn

Salut calin,

Din cate stiu tu ai luat remove din cauza unor ,,glume", despre cererea ta pot spune ca este una slab dezvolata ceea ce rezulta un dezinteres total, la cum ai scris in cerere pare ca esti o persoana foarte aroganta, care se crede mai presus de alti si nu corespunzi cu ceea ce ai scris acolo, din pacate raspunsul meu va fi unu negativ:

CONTRA

Topic author
calinn???

Nu am pic de aroganta in vocabularul meu, pe parabestial a fost altceva. Exagerarea mea cu niste glume a dus la out, de asta am revenit cu o cerere aici pe csgoromania, deoarece aceasta comunitate mi a intrat la suflet. Daca mi se ofera o sansa as fi recunoascator.

IDangers
Admin
Admin
Romania

Salut,cerera nu mi se pare destul de dezolvata,la varsta esti mic si din ce am inteles ai facut niste glume "proaste" pe parabestial

Contra

dig1talll
Helper
Helper

Salut, avand in vedere remove ul de pe parabestial si motivul acestuia, din pacate raspunsul meu este unul negativ.

CONTRA

Stfu.Kadajaki
Admin
Admin
Romania

Salut, nu toleram glumele de prost gust intre noi sau cu alti oameni. Ca urmare raspunsul meu va fi CONTRA

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
Korea South

Salut, Calin.

Ai spus ca comunitatea noastra ti-a "intrat" la suflet cred ca lucru asta s-a intamplat putin cam repede, mai exact in 10 minute petrecute pe serverul nostru. Te-ai cam grabit cu aplicatia Staff, pe langa asta am inteles ca comportamentul tau nu este cel mai ok. Imi pare rau dar unele lucruri nu sunt facute sa fie atat de simple.

Aplicatie Respinsa.
Încuiat