Imagine

Renuntare - denis.

Încuiat

Topic author
denis.
Romania
Loading…

Renuntare - denis.

Vreau sa incep prin a spune ca ma bucur enorm de mult ca am avut sansa sa ajung pana aici. Am reusit, alaturi de echipa administrativa sa leg foarte multe relatii de prietenie, in baza carora am format si numeroase amintiri de care nu o sa uit niciodata. Serverul de counter CSGOROMANIA nu este format doar din staff si jucatori, este o intreaga familie unita si , totodata, un exemplu pentru celelate comunitati !
Retragerea mea nu vreau sa fie o ''despartire'' de comunitate, m-as bucura sa mentin legatura cu voi si ,totodata, atunci cand cs-ul imi striga numele sa ma aflu pe cs2.csgoromania.ro
Motivul: In principiu, lipsa de timp, nu vreau sa ocup un ''post'' daca nu imi pot indeplini atributiile pe care le prevedere acesta. Asadar, m-as bucura sa ajunga alte persoane in locul meu care pot oferii dedicarea necesara in continuare pentru ceea ce am lasat eu in urma, alaturi de toata echipa, mai ales de Sn1per si Hardwell.
In finalul ''cererii'' vreau sa va urez tuturor - Sarbatori fericite ! -

𝕾𝖎𝖌𝖓𝖊𝖉 𝖇𝖞 𝖉𝖊𝖓𝖎𝖘.

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
Korea South

Re: Renuntare - denis.

Multumesc Denis.

Ai fost si esti un baiat de nota 10, prima data cand am intrat pe server si te-am "intalnit", am simtit un respect si un bun simt iesit din comun din partea ta. Daca nu erai tu, eu nu ma aflam astazi unde sunt. Ti-ai pus increderea in mine si ti-am multumit intodeauna pentru asta, prietenia noastra va ramane dincolo de mediul virtual.

Iti multumesc inca o data prietene! Si iti doresc tot binele din lume.

Sn1per
Fondator
Fondator
6
Romania

Re: Renuntare - denis.

Si eu iți mulțumesc pentru tot ajutorul acordat si te așteptam sa revii aici. Sărbători cu bine!
Încuiat