ImagineImagineImagine

[ACCEPTAT] Cerere helper-xenos4451

Topic author
xenos4451
Admin
Admin

[ACCEPTAT] Cerere helper-xenos4451

Nickname: 240hz xenos
Discord: xenos4451
Nume server / ip: cs2.csgoromania.ro
Varsta: 17
Cateva cuvinte despre tine: Salut sunt o persona calma care nu cauta scandal si nici sa creeze scandal si sa ies afara.
Ore jucate pe server (minim 50): 58
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 69
Cont free sau cumpărat (PRIME): Am prime
Interviu (pe discord): Desigur

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): csgo
SteamID:76561199777333970
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199777333970/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp): 0
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Pentru ca sunt foarte activ si sa nu fie codati si troll.
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?:Da

???DAWG???
Membru
Membru
3
Romania

Re: Cerere helper-xenos4451

Salut xenos,

Voi fi scurt si la obiect, cererea ta este una slab dezvoltata, fapt ce arata ca nu ai niciun interes, nu te am vazut foarte activ pe sv, poate in ultima saptamana ai fost, dar inainte nu cred, sanctiuni de gag/mute nu am vazut sa ai,ceea ce este un +, dar ai ban pentru cont suspect, poate daca mai cresti in ore o sa ai un raspuns pozitiv de la mine:

CONTRA

zet31321
Admin
Admin

Salut Xenos
Aplicatia ta este slab dezvoltata,am vazut ca ai un comportament okay , ai ceva activitate pe server si meriti o sansa . Din partea mea ai un PRO

CornelMirajul
Admin
Admin
Romania

salut xenos!

Ti-am citit cererea si pot spune ca este una slab dezvoltata. Orele si activitatea ta pe server sunt bune, cat si comportamentul pe care il ai cu mici scapari, dar nu este ceva ce nu poate fi remediat. Eu iti voi oferi o sansa. Din partea mea ai un

PRO

Stfu.Kadajaki
Excelent Staff
Excelent Staff
Romania

Salut,

Pe server nu prea te-am vazut,cererea este una slab dezovltata,chiar daca ai minimul de ore necesare faptul ca in total ai 70 ore si nici experienta staff mie personal nu imi prezinti incredere deloc.

CONTRA

.no_name._.1
Membru
Membru
Romania

Salut xenos,

Am analizat aplicatia ta si pot spune ca am ramas usor dezamagit.Orele si activitatea ta de pe server sunt ok.Am observat ca nu ai sanctiuni de gag/mute ceea ce te avantajeaza.
Din partea mea ai un PRO.

PRO.

Danezu132
Membru
Membru
Romania
Loading…

Salut ,activitatea ta cat si comportamentul sunt bune,puteai sa mai dezolvti cererea.De la mine ai o sansa

PRO

IDangers
Admin
Admin
Romania

Salut Xenox,cererea trebuia dezvoltata orele sunt acceptabile iar comportamentul este unul adecvat.Din partea mea ai o sansa si iti urez noroc

PRO

H3ll
Admin
Admin

Salut Xenos! Inafara de cererea slab dezvoltata facuta, nu ai nimic in neregula. Eu iti ofer o sansa cu un PRO

gbrpustiu
Admin
Admin
Romania

Salut xenos

Opinia mea ca, contul tau de steam tu ai 58 de ore pe server si 80 pe cont si exprimarea a fost una foarta slaba dezvoltata imi pare rau tu ca si baiat esti ok si un comportament bun dar din partea mea ai un CONTRA

CONTRA
Încuiat