ImagineImagineImagine

[ACCEPTAT] Cerere helper-ZET

Topic author
zet31321
Admin
Admin

[ACCEPTAT] Cerere helper-ZET

Nickname:ZETノツ
Discord:zet0888_74950
Nume server / ip:93.114.82.109
Varsta:15
Cateva cuvinte despre tine:Sunt un baiat simplu,imi place sa ma joc jocuri pe PC si fotbal.
Ore jucate pe server (minim 50):20
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public):1,384
Cont free sau cumpărat (PRIME):PRIME
Interviu (pe discord):da
Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):csgo
SteamID:76561199061236246
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199061236246/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp):30 de zile
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?::As dori sa ma alatur echipei staff deoarece intra foarte multa lume cu cod pe server si as vrea sa fac ceva in privinta acestei chestii.
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?:da

???DAWG???
Membru
Membru
3
Romania

Re: Cerere helper-ZET

Salut Zet,

Despre cererea ta pot spune ca este una slab dezvoltata ceea ce arata ca nu te intereseaza nici macar un pic de a intra in staff, activitatea ta nu este una buna, ai doar 20 de ore petrecute pe sv, iar in cerere spune ca trebuie sa ai minim 50, ai si cateva sanctiuni de gag/mute fapt ce arata ca esti toxic/ai un limbaj vulgar. Din cauza ca te ai grabit cu cererea si ca esti toxic/limbaj vulgar, raspunsul meu este unul negativ. Daca o sa cresti in activitate si te corectezi la comportament si limbaj si o sa revii cu o cerere nou, poate o sa iti dau o sansa.

CONTRA

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
Korea South

Salut, ZET.

Orele & activitatea pe server sunt decente, nu sunt inregristrate de GameTracker, ca exista niste probleme si nu le actualizeaza la toti in timp real. Cat despre cererea ta este una decenta, detii prime ceea ce ofera un + de incredere, ai incercat cat de cat s-o dezolvtii este de apreciat, era loc de mai bine. Experienta nu e ceea mai wow, dar intodeauna va fi loc de mai bine si noi suntem aici sa te ajutam sa te dezolvti.

PRO.

.no_name._.1
Membru
Membru
Romania

Salut Zet,

Am analizat aplicatia ta si pot spune ca am ramas usor dezamagit.Am observat ca ai si cateva sanctiuni de gag/mute ceea ce te dezavantajeaza,dar te poti schimba.Experienta ta nu este una "WOW" dar toti primim o sanasa.
Din partea mea ai un PRO sa te incurajez.

PRO.

AnDru
Admin
Admin
Romania

Salutare ZET,

Aplicatia ta din start lasa mult de dorit , fiind una slab dezvoltata. Activiatea ta la fel , mai ai neovie de un numar considerabil de ore pentru a ajunge la minimul de 50( pe GameTracker arata ca ai 0.5 ore ). Sanctiunile tale ce sunt intr-un numar destul de mare , de limbaj si toxicitate arata ca esti o persoana ce nu prea se poate controla. Mai ai mult de dezvoltat atat la cerere cat si la comportament , asadar raspunsul meu este unul negativ.

CONTRA

CornelMirajul
Admin
Admin
Romania

salut zet!

Ti-am citit cererea si despre ea pot spune ca nu este cea mai stralucita. Am vazut ca ai multe sanctiuni de gag/mute, dar si ore insuficiente. Din partea mea ai un

CONTRA

IDangers
Admin
Admin
Romania

Salut zet,descrierea ta nu este dezvoltata,orele sunt prea putine si ai multe sanctiuni de gag/mute.Cu pararere rau din partea mea ai

CONTRA

Danezu132
Membru
Membru
Romania
Loading…

Salut ,activitatea ta cat si comportamentul sunt bune,puteai sa mai dezolvti cererea.De la mine ai o sansa

PRO

Stfu.Kadajaki
Excelent Staff
Excelent Staff
Romania

Salutare, de apreciat este faptul ca ai incercat sa dezvolti cererea, iar faptul ca ai experienta anterioara in detinerea unui grad staff iti da un mare +, am observat ca ai cateva abateri in legatura cu limbajul tau dar daca vei fi acceptat speram sa nu se mai intample deoarece nu este tolerat sub nici o forma un limbaj/comportament vulgar mai ales daca vine de la un membru staff,si incearca sa fii cat de activ poti ca sa cresti numaru de ore,chiar daca ai primit aprobare sa faci cererea asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi pe tanjeala.

Din partea mea PRO

gbrpustiu
Admin
Admin
Romania

Salut Zet

Eu o sa ti dau un Contra din cauza orelor petrecute pe server, daca mai acumulezi macar 50 de ore o sa ai un Pro de la mine

Succes

CONTRA
Încuiat