ImagineImagineImagine

[RESPINS] Cerere Helper - L1nu

Încuiat

Topic author
L1nu
Romania

[RESPINS] Cerere Helper - L1nu

Nickname:L1nu
Discord:Linutzzz
Nume server / ip:cs2.romania.ro
Varsta:15
Cateva cuvinte despre tine: Sunt o persoană care își face ușor prieteni și își face simțită prezența prin energia pozitivă pe care o aduc în jur. Îmi place să fiu sociabil și să creez legături autentice cu oamenii din jurul meu. Mă simt confortabil în compania altora și întotdeauna sunt deschis să ascult și să ajut atunci când cineva are nevoie. Totuși, sunt și foarte competitiv. Îmi place să mă provoc pe mine însumi și să dau tot ce am mai bun într-o competiție, fie că e vorba de sport, jocuri sau orice alt domeniu în care pot să mă îmbunătățesc. Această combinație între prietenia mea deschisă și dorința de a excela mă ajută să mă mențin motivat și să ating obiectivele pe care mi le setez.
Ore jucate pe server (minim 50):Am 20 de ore, dar in timp le fac.
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public):300+
Cont free sau cumpărat (PRIME):Prime.
Interviu (pe discord):Nu inca.
Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):CSGOROMANIA2025
SteamID:76561199667950845
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199667950845/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp):Nu.
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?:Vreau sa incerc ceva nou.
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?:Da.

???DAWG???
Membru
Membru
3
Romania

Re: Cerere Helper - L1nu

Salut L1nu,

Despre cererea ta pot spune ca este una foarte dezvoltata, ceea ce arata ca te ai implicat, dar minusul pe care il ai este faptul ca nu te ai uitat prin regulament sa vezi care e raspunsul.
Din pacate o sa ai un raspuns negativ din partea mea, dar daca revii cu o cerere nou o sa ai un raspuns pozitiv.

CONTRA

Stfu.Kadajaki
Excelent Staff
Excelent Staff
Romania

Salutare, era mult mai de apreciat daca faceai o cerere simpla si concreta scrisa de tine si nu cu ajutorul AI, cuvantul cheie este gresit ceea ce inseamna ca nu te ai chinuit sa citesti regulamentul prea mult,iar faptul ca nu vrei sa te prezinti la interviu este un mare -.

CONTRA

AnDru
Admin
Admin
Romania

Salut! Pot spune ca ai o cerere destul de dezvoltata ,dar la prima vedere nu pare sa fie autentica. Cuvantul din regulament este gresit si ai cu 30 de ore mai putin decat minimul necesar , ceea ce este destul de mult. Revino cu o cerere in viitor , cand vei face 50 de ore si incearca sa fii original.

CONTRA

SHiFT.
Greece

Salut l1nu,

Ai fost ceva activ pe server, cel putin cat eram eu on pe server aproape intodeauna te vedeam dar orele mi se par putine, din partea mea as zice ca meriti un PRO findca nu am vazut sa ai un comportament urat fata de ceilalti playeri, ceea ce ma uit eu mai mult. Ma deranjeaza faptul ca nu ai citit regulamentul bine, ai gresit cuvantul si ai facut o cerere cam slabuta deoarece ai facut-o cu ajutorul unei aplicatii.
Iti voi oferi un CONTRA.

xenos4451
Admin
Admin

Salut. Cererea ta este una destul de buna se vede ca te-ai implicat destul de mult dar din cauza ca nu ai nici orele necesare pe sv cat si ca cuvuntul cheie nu este corect cea ce inseamna cu nu prea te-ai uitat peste regulament nu imi inspira incredere.Din partea mea ai un

CONTRA

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
Korea South

Avand in vedere raspunsurile "negative" oferite de colegi mei cererea ta va fi Respinsa.

Data viitoare sa citesti regulamentul.

Pentru detalii suplimentare: https://discord.gg/AxjahVKyDG
Grup de steam: https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
Încuiat